Sosiale Medier

LinkedIn video: Slik velger du riktig miniatyr-bilde/thumbnail

May 19, 2023

Å velge det beste miniatyrbildet for din LinkedIn-video er like viktig som på andre sosiale medieplattformer, da det kan påvirke antall visninger og engasjement videoen din får. Her er stegene for å velge eller endre et miniatyrbilde for din LinkedIn-video:


  1. Last opp videoen din til LinkedIn. Start ved å laste opp videoen du ønsker å dele på din LinkedIn-side. Klikk på "Video"-ikonet i oppdateringsboksen på toppen av din hjemmeside eller tidslinje, deretter velg og last opp videoen din.
  2. Vent på at videoen din blir behandlet. Akkurat som på Facebook, trenger LinkedIn litt tid til å behandle videoen din. Du vil se en statusindikator som viser at videoen er under behandling. Når videoen er klar, kan du fortsette med neste trinn.
  3. Last opp ditt eget miniatyrbilde/thumbnail. LinkedIn lar deg ikke velge fra videoen din automatisk, derfor må du laste opp en screenshot/bilde av det du ønsker å bruke.
  4. Publiser videoen din. Når du har valgt et miniatyrbilde, kan du legge til en beskrivelse eller en melding i oppdateringen din og klikke på "Publiser" for å dele videoen med nettverket ditt.